Astrid Hut

Na een periode als moeder voor haar zoons te hebben gezorgd, werd het tijd voor iets nieuws. Met haar creatieve  instelling heeft zij vervolgens besloten voor het vak van Goudsmid te gaan waar zij aan de Vakschool te Schoonhoven haar vakdiploma heeft gehaald.

Kunst is een spel tussen vorm en kleur. Ieder mens is uniek, uniek in wens, uniek in gedachten, uniek in beleving. Haar inspiratie komt vanuit haar hart, soms is het zomaar een ingeving, een kleur waar de zon in zit, of door gewoon te spelen met allerlei smelttechnieken ontstaan spontane vormen. Haar passie voor dansen heeft haar geïnspireerd tot het maken van een collectie danssieraden. De oude filigraintechniek gebruikt zij om zwevend kant te maken in zilver en goud. Verder heeft zij een uniek sjaalsieraad ontworpen onder de naam Indiva.

Een vorm, een kleur, een woord, een zin, een blik, ze vormen als vanzelf een nieuw ontwerp. Als herinnering of uit liefde laten maken, hebben de ontwerpen een diepe betekenis voor haar klanten. De brede glimlach, de tranen van ontroering. Er is als kunstenaar niets mooiers dan de waardering van haar klanten. Astrid werkt graag met Fairmined edelmetalen.

Emotie in zilver, betovering in goud. Werken als goudsmid is haar grote passie!

Bremlaan 4, Heelsum

www.indiva.nl

Astrid Hut